Telema uus tehnoloogiajuht Mart Espenberg

EDI, Uudised

Telema uus tehnoloogiajuht Mart Espenberg

Telema teatas, et ettevõtte uueks tehnoloogiajuhiks (CTO) on saanud Mart Espenberg, kellel on üle kümne aasta kogemust tehnoloogiatiimide loomisel ja juhtimisel. Mart on loonud keerukaid tehnilisi lahendusi ning edendanud innovatsiooni mitmetes erinevates sektorites, sealhulgas tarneahelas.

Marti motiveerisid ettevõttega liituma Telema senised saavutused ja ambitsioonikad tulevikuplaanid. “Telema pühendumus innovatsioonile ja tipptasemel andmevahetusele oli see, mis mind siia tõi,” jagab Mart.

“Võimalus panustada ettevõttesse, mis on jaekaubanduse andmevahetuse automatiseerimise liider, pakub nii põnevust kui ka väljakutseid.”

Telema juht Hele Hammer selgitab: “Telema eesmärk on viia jaekaubanduse andmevahetus uuele tasemele, vähendades käsitsi andmesisestust. Telema elektroonilise andmevahetuse (EDI) süsteem ühendab üle 6000 ettevõtte ja töötleb aastas rohkem kui 25 miljonit dokumenti. Tehingute turvalisuse, skaleeritavuse ja usaldusväärsuse tagamine on suur väljakutse, mille lahendamiseks on Mart just õige inimene.”

Mardi prioriteediks saab Telema tehnoloogia arendamine, tegemata järeleandmisi kvaliteedi ja innovatsiooni osas.

“Mul on hea meel, et saan arendada Telema tarkvara ning tooteid, tagades klientidele jätkuvalt kaasaegsete ja kvaliteetsete lahenduste pakkumise. Minu eesmärk on muuta tootearendus veelgi sujuvamaks ja tõhusamaks, säilitades Telemale omased kõrged kvaliteedistandardid,” kommenteerib Mart.

“Mardi liitumine annab meie tehnoloogiaarendusele uue hoo. Tema laialdased kogemused ja pühendumus tugevdavad meie positsiooni turuliidrina ning võimaldavad pakkuda klientidele veelgi innovaatilisemaid ja kvaliteetsemaid lahendusi. Tema teadmised ja kirg tehnoloogia vastu teevad temast väärtusliku täienduse juhtkonnas,” kinnitab Hele Hammer.