Billentise suur ülevaade e-arveldusest Euroopas 2024

E-arveldus, Uudised

Billentise suur ülevaade e-arveldusest Euroopas 2024

Pärast viieaastast pausi ilmus aprillis 2024 Billentise kauaoodatud iga-aastane e-arvete turu ülevaade!

See põhjalik üllitis on täis üleilmsete e-arvete regulatsioonide uudiseid, uusimaid trende ja huvitavaid fakte. Lisaks sisaldab see praktilist e-arve projekti kasumlikkuse analüüsi, toob välja projekti kriitilised edutegurid ja pakub kasulikke juhiseid tarnijate kaasamiseks.

Ja mis sellel kõigel tornaadoga pistmist on?

Kas olete kuulnud Geoffrey Moore’i tehnoloogiainnovatsiooni turuletuleku faaside uurimistööst?

Geoffrey Moore’i “Tornaado” faasi teooria kirjeldab, kuidas tehnoloogiline innovatsioon jõuab massturule ja kogeb kiiret ning laialdast kasutuselevõttu. Selle käigus ületab nõudlus sageli pakkumise, põhjustades turu hüperkasvu.

Billentise 2024. aasta e-arvete turu raportis kasutatakse Moore’i “Tornaado” faasi metafoori kirjeldamaks e-arveldamise sektori arengut. Raporti kohaselt on e-arveldamine jõudmas massilise kasutuselevõtu faasi, kus kiire tehnoloogiline areng ja rangemad regulatiivsed nõuded kiirendavad e-arvete kasutuselevõttu kogu maailmas. See tähendab, et e-arveldamine muutub kiiresti normiks, sundides ettevõtteid kohanema ja kasutama uusi tehnoloogiaid ning lahendusi, et püsida konkurentsivõimelised ja tagada vastavus regulatsioonidele.

Telema oli üks raporti avaldamise toetajatest.

Laadige alla tasuta ingliskeelne raport:

 

 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.