Isolatsioonimaterjalide tootja Mida LT julgustab sõsarettevõtteid kasutama Telema EDI

Uudised

Isolatsioonimaterjalide tootja Mida LT julgustab sõsarettevõtteid kasutama Telema EDI

Leedu isolatsioonimaterjalide tootja Mida LT on püstitanud endale ambitsioonika eesmärgi kasvatada elektrooniliselt saadetavate dokumentide mahu 2023. aastaks koguni 80%. Lisaks julgustab ettevõte ka teisi sama kontserni filiaale rakendama EDI oma tööprotsessides.

Mida LT, mis kuulub rahvusvahelisse TECHNONICOL korporatsiooni, võttis Telema EDI lahenduse kasutusele 2019. aasta jaanuaris. Olles aasta aega kasutanud meie teenuseid, jagab Mida LT direktor Justas Razmus oma arvamust: “Kaubandusettevõtted liiguvad järjest enam üle automatiseeritud protsessidele, mis parandavad ettevõtte efektiivsust ja konkurentsivõimet. Ilma igasuguse kahtluseta on EDI üks osa automatiseerimise protsessist. Seetõttu on meie 2020. aasta eesmärgiks aktiivselt edendada EDI teenuseid meie Baltikumi partnerite seas.”

Alates 2017. aasta juulist on e-arved Leedu avalikus sektoris kohustuslikud ning mõnedes riikides on kohustuslikud isegi B2B sektoris saadetavad e-arved. “Olles üks osa Euroopa Liidust, peaksid kõik liikmesriigi ettevõtted pidama sammu kaasaegsete lahendustega. Peaksime võtma eeskuju Itaaliast, kes esimese Euroopa riigina tegi kohustuslikuks e-arved mitte ainult B2G vaid ka B2B sektoris. Kuna Mida LT on e-arvete teerajaja TECHNONICOL’i ettevõttetes, siis miks mitte rakendada seda parimat praktikat ka meie teistes sõsarettevõtetes.”

Korporatsioon TECHNONICOL on üks suurimaid hüdro- ja termoisolatsiooni materjalide tootjaid nii Euroopas kui ka Venemaal, mis asutati aastal 1992. Lisaks ühe miljardi euro suurusele aastakäibele, tegutseb ettevõtte rohkem kui 50 tehast seitsmes riigis ning ekspordib oma toodangut 95 erinevasse riiki.