Kaks suurt Leedu ehituskaupluste ketti liitusid Telema EDI võrgustikuga

E-arveldus, EDI, Uudised

Kaks suurt Leedu ehituskaupluste ketti liitusid Telema EDI võrgustikuga

2021. aasta viimases kahes kvartalis liitusid Telema EDI võrgustikuga kaks olulist tegijat Leedu ehituskaupade sektorist – Jungtinis tiekimas (42 poodi) ja Bikuvos prekyba (18 poodi). Ehituskaubanduse sektoris on EDI kogukonnaga Leedus tänaseks liitunud üle 200 kaupluse. Tänu sellele saavad antud poodide tarnijad nautida elektroonilise andmevahetuse hüvesid: säästa aega ning raha. 

 

EDI pole enam müsteerium

“On rõõm näha ehituskaupade sektorit, millele Telema Leedu filiaal on keskendunud viimased 4 aastat, jõudsalt kasvamas,” kommenteeris Ramūnas Tvarijonas, Telema Leedu filiaali juht. Kui mõni aeg tagasi oli lühend EDI tuntud vaid toidukaupade ning HoReCa ettevõtetele, siis praeguseks on see tuntud juba ka ehituskaupade sektoris. 

Telema kliendid, kes olid omal alal ühed esimesed kasutajad sõnasid, et EDI ei ole lihtsalt mugavusteenus. Sellel on firmadele suur positiivne mõju vähendades ettevõttesiseseid kulutusi ning parandades tarneahela protsesse. 

 

Ühendumine täies hoos

“2021. aasta juunis allkirjastas Jungtinis tiekimas Telemaga lepingu ning on praegu hoogu juurde saamas luues ühendusi uute tarnijatega EDI teel. 2021. aasta novembris sõlmis lepingu Bikuvos prekyba ning hetkel on käimas jaemüüja EDI teenuste aktiveerimise protsess,” jätkas Ramūnas Tvarijonas.

Emaettevõttena haldab Jungtinis tiekimas kokku 14 ehituskaupade jaeketti. Gruppi kuulub rohkem kui 42 poodi, mis paiknevad üle kogu Leedu. Bikuvos prekyba on jaekett, mis juhib 18 poodi. Telema võrgustikku kuulub ka teisi ehituskaupade jae- ja hulgimüüjaid, sealhulgas Senukai, Makveža, Lemora, Stamex (Gulbė) ja Dauniškio prekyba, kellel on kokku üle 200 müügipunkti.