Telema e-andmevahetus nüüd ka Compucashis

Uudised

Telema e-andmevahetus nüüd ka Compucashis

Nüüd on Compucashis Telema elektrooniliste kaubadokumentide kasutuselevõtmine kiire, lihtne ja soodne – Compucashist sai järjekordne Telema sertifitseeritud partner. Compucashi kasutajad saavad Telema EDI mooduliga saata oma partneritele elektroonilisi tellimusi/arveid otse nende tarkvarasse ning võtta partneritelt vastu elektroonilisi arveid/tellimusi otse Compucashi.

Paberilt või PDFist andmete sisestamine võib võtta isegi kuni mitukümmend minutit. EDI puhul liiguvad andmed partneri süsteemist Compucashi automaatselt, ning kaupade arvelevõtmine lattu on vaid saabunud e-dokumentide läbivaatamise ja kinnitamise vaev. Ei mingit andmete sisestamist. Tänu elektroonilistele andmevahetusele hoiavad Compucashi kasutajad kokku palju väärtuslikku tööaega. “Ma ei kujuta tööd ilma e-andmevahetuseta enam ettegi. Telema teenus jätab kokkadele, kes tegelevad saatelehtede, inventuuri ja muu majandusliku poolega restoranides, rohkelt vaba ressurssi – seda just väärtusliku tööaja näol. Nüüd saan ma keskenduda oma põhitööle: töötajate juhtimisele ja külastajatele parema elamuse pakkumisele.” kiidab lahendust Rudolf restorani peakokk Sten Märtin.  

E-andmevahetuse mooduli aktiveerimine Compucashis maksab Ektaco poolt ühekordse tasuna 116 € + km. Moodul aktiveeritakse viie tööpäeva jooksul ning selleks tuleb teha esmalt Telemaga e-andmevahetuse leping ning seejärel aitab Compucashi kaughooldus vastava mooduli käima panna. Kuna Compucash on nüüd Telema sertifitseeritud partner, siis on Compucashi kasutajatele Telema poolt EDI teenuse seadistamine tasuta. EDI teenuse eest tuleb edaspidi igakuiselt tasuda sümboolset kuu- ja dokumenditasu.

Compucashi kasutab Eestis üle 1500 restorani ja müügipunkti. Paljud neist juba kasutavad Telema e-andmevahetust, nt Rudolf, Kolm Tilli, OKO, St. Patrick’s, Noa, Paju Villa, Olympic Casino, Pädaste Mõis, Vapiano ja paljud teised.

Telema EDI-võrgustiku kaudu saab elektroonilisi dokumente vahetada üle 1300 tarnija ning 4600 müügipunktiga, ning selles on olemas pea kõik restoranide koostööpartnerid – nt Fruit Express, Horeca Service, Jungent, LM Keskus, Maag, Kaupmees, Pärnu Kalamajakas, Liviko, Via3L, Prike, Altia jne.

Kokku on Telemal Baltikumis 38 sertifitseeritud partnerit, kelle tarkvarade kasutajad saavad Telema EDI võrgustikuga liituda kiiresti ja soodsalt.