Excellent Latvia nüüd Telema sertifitseeritud partner

EDI, Uudised

Excellent Latvia nüüd Telema sertifitseeritud partner

Septembris allkirjastasime lepingu Excellent Latviaga, kes esindab Lätis populaarset äritarkvara Standard Books. Tänu partnerlusele saavad Standard Booksi kasutajad nüüd kiiremini ja soodsamalt Telema EDI süsteemiga liidestuda.

Partnerlus on eriti väärtuslik neile ettevõtetele, kes teevad koostööd suurte jaekettidega. Suuremad jaeketid soovivad tagada sujuvat andmevahetust tarneahelas, ning nõuavad seetõttu elektroonilistele andmevahetusele üleminekut. Excellent Latvia koostöö Telemaga aitab tarnijatel vähendada käsitsi andmete sisestamist ja vältida kulukaid vigu dokumentide töötlemisel.

Excellent Latvia juhatuse liige Elvis Kvalbergs kommenteerib: “Ise aktiveeritava Telema EDI mooduliga saavad ettevõtted alustada elektrooniliste dokumentide edastamisega ilma keerulise seadistuseta. Pärast lepingu allkirjastamist Telemaga saavad kasutajad aktiveerida EDI mooduli, tagades lihtsa ja kiire elektrooniliste tellimuste, vastuvõtuteavituste, tagastusteadete, e-arvete ja saatelehtede vahetamise.”

Excellent Latvia jaoks tugevdab partnerlus Telemaga nende positsiooni juhtiva pilvepõhise äritarkvara pakkujana, toetades ettevõtteid nii Lätis kui ka välismaal.

Telema EDI võrgustik ühendab Baltikumis üle 5500 kaupluse ja 1500 tarnija. Telema ERP tarkvarade tugifirmadele suunatud sertifitseeritud partnerite programm toetab üldist digipööret regioonis.

Excellent Latvia

Excellent Latvia asutati 2019. aastal. Excellent Latvija 2023. aasta käive oli üle 1,2 miljoni euro. Excellent Latvial on 8 töötajat. Excellent Latvia on Excellent Business Solutions Estonia OÜ tütarettevõte. Kokku on ettevõtetel üle 20-aastane kogemus, pakkudes parimaid lahendusi kaasaegsele ettevõttele. Rohkem kui 40 töötajat hoolitsevad klienditoe, turvalisuse ja programmi funktsionaalsuse arendamise eest. Aastate jooksul on lahendusi loodud rohkem kui 30 000 kliendile.

 

Vaata, kes on veel Telema sertifitseeritud partnerid