1500 restorani nüüd EDI-võimelised

EDI, HoReCa, Uudised

1500 restorani nüüd EDI-võimelised

Ektacost, kelle Compucashi tarkvara kasutavad enam kui 1500 restorani, sai järjekordne Telema sertifitseeritud partner. Nüüd on Compucashis Telema elektrooniliste kaubadokumentide kasutuselevõtmine veel kiirem, lihtsam ja soodsam. Compucashi kasutajad saavad Telema EDI mooduliga saata oma partneritele elektroonilisi tellimusi/arveid otse nende tarkvarasse ning võtta partneritelt vastu elektroonilisi arveid/tellimusi otse Compucashi. 

Compucash on välja arendanud mugava toodete koondamise tööriista, mis annab lihtsa ülevaate erinevatest tootekategooriatest.

“Restoranis on tomat ikka tomat, sõltumata sellest, kas see on pakendatud 500 või 250 g kaupa, või kas päritolumaa on Hispaania või Itaalia. Compucashi lisafunktsionaalsus võimaldab koondada kõik erinevad tomatid ühte tootekategooriasse “tomat”. Selline võimalus on eriti mugav siis, kui köögid kasutavad eelsalvestatud retsepte, säästes kokku hulga aega,” kommenteerib Ektaco juht Martin Laur. 

Paberilt või PDFist andmete sisestamine Compucashi võib võtta isegi kuni mitukümmend minutit. EDI puhul liiguvad andmed partneri süsteemist Compucashi automaatselt. Kaupade arvelevõtmine lattu on vaid saabunud e-dokumentide läbivaatamise ja kinnitamise vaev. Ei mingit andmete sisestamist. Tänu elektroonilistele andmevahetusele hoiavad Compucashi kasutajad kokku palju väärtuslikku tööaega. 

“Ma ei kujuta tööd ilma e-andmevahetuseta enam ettegi. Telema teenus jätab kokkadele, kes tegelevad saatelehtede, inventuuri ja muu majandusliku poolega restoranides, rohkelt vaba ressurssi – seda just väärtusliku tööaja näol. Nüüd saan ma keskenduda oma põhitööle: töötajate juhtimisele ja külastajatele parema elamuse pakkumisele.” kiidab lahendust Rudolf restorani peakokk Sten Märtin.  

E-andmevahetuse mooduli aktiveerimine Compucashis maksab Ektaco poolt ühekordse tasuna 116 € + km. Moodul aktiveeritakse viie tööpäeva jooksul ning selleks tuleb teha esmalt Telemaga e-andmevahetuse leping ning seejärel aitab Compucashi kaughooldus vastava mooduli käima panna. Kuna Compucash on nüüd Telema sertifitseeritud partner, siis on Compucashi kasutajatele Telema poolt EDI teenuse seadistamine tasuta. EDI teenuse eest tuleb edaspidi igakuiselt tasuda sümboolset kuu- ja dokumenditasu.

Compucash on üks populaarsemaid HoReCa sektori tarkvarasid Baltimaades, mida kasutab üle 1500 restorani ja müügipunkti. Paljud neist juba kasutavad Telema e-andmevahetust, nt Rudolf, Kolm Tilli, OKO, St. Patrick’s, Noa, Paju Villa, Olympic Casino, Pädaste Mõis, Vapiano jpt.

Telema EDI-võrgustiku kaudu saab elektroonilisi dokumente vahetada üle 1300 tarnija ning ligi 5000 müügipunktiga, nende hulgas pea kõik restoranide koostööpartnerid, nt Fruit Express, Horeca Service, Jungent, Sanitex, Amoka, LM Keskus, Maag, Kaupmees, Pärnu Kalamajakas, Liviko, Via3L, Prike, Altia jne.

Kokku on Telemal Baltikumis 38 sertifitseeritud partnerit, kelle tarkvarade kasutajad saavad Telema EDI võrgustikuga liituda kiiresti ja soodsalt.