Kliendilugu: Kas suhtute töökorraldusse sama tõsiselt kui IGIS?

Uudised

Kliendilugu: Kas suhtute töökorraldusse sama tõsiselt kui IGIS?

Leedu üks suuremaid viimistlusmaterjalide tootjaid IGIS liitus Telema EDI võrgustikuga 2019. aasta sügisel. Praegu liiguvad EDI-tellimused ja EDI-arved IGISe ning 80 Kesko Senukai, Moki-Veži ja Lemora keti kaupluse vahel.

Ettevõtte arendusdirektor Giedrė Kriščiūnaitė jagab oma kogemusi: „IGIS järgib oma tegevuses kindlaid põhimõtteid ja TÕSINE SUHTUMINE TÖÖSSE on neist üks olulisemaid. See meie moto tähendab, et oleme oma töös professionaalsed, motiveeritud ja ühtsed ning teeme kõik selleks, et ületada klientide ootusi. Kaasaegse tehnoloogia kasutamine ja koostöö asjatundlike partneritega sobib meie väärtustega. Seetõttu oleme valinud oma usaldusväärseks EDI-partneriks Telema.“

Täna kasutab IGIS tarnijatele suunatud teenust Telema EDI Supplier. Kaupluste tellimused saabuvad automaatselt majandustarkvarasse Rivilė ning andmeid pole vaja käsitsi sisestada. See hoiab ära Inimlikud eksimused, näiteks koguste või tarneaadresside vigase sisestamise. Täpsed andmed võimaldavad paremini korraldada tootmist  ning kaupade tarne toimub õigeaegselt.

Ettevõtte IGIS töötajad kasutavad meelsasti ka iseteeninduskeskkonda Telema Portaalis, kus saab mugavalt kontrollida EDI dokumentide staatust või jälgida logist dokumendiliikluse ajalugu. See, et andmed on sisestatud automaatselt ja inimlike eksimuste arv on viidud miinimumini, toob otsest majanduslikku kasu – IGIS suudab sama hulga töötajatega käsitleda järjest suurema koguse tellimusi.

Peagi kavatseb IGIS EDI kasutamist veelgi laiendada. Ettevõte müüb oma tooteid enam kui 500 kaupluses, seega on ruumi automatiseerimiseks küllaga. Ja mitte ainult tarnijana, vaid ka ostjana: „Telema EDI teenused pakuvad mõõduka tasu eest tõelist väärtust. Kuna IGIS opereerib ka oma jaekauplusi, kaalume EDI dokumendiliikluse käivitamist omakorda ka tarnijatega,” täiendab Giedrė Kriščiūnaitė.

IGIS asutati 1991. aastal Panevėžises. Ettevõttel on oma labor ja 3500 m2 tootmispinda. 39 töötajaga toodetakse iga päev 60 tonni hoonete sise- ja välisviimistlustooteid. IGIS haldab ka viimistlustooteid müüvat jaemüügiketti kauplustega Leedu suuremates linnades.