Millal viimati õppisite midagi uut?

Uudised

Millal viimati õppisite midagi uut?

Enam kui 20 tegutsemisaasta jooksul on Telema tõusnud oma valdkonnas eksperdi staatusesse. Usume kindlalt, et kõik oma ala asjatundjad peaksid oma teadmisi ka edasi andma. Meie  jagame heameelega oma kogemusi ja oskusteavet EDI, finantsjuhtimise ja tarneahela protsesside kohta. Kui soovite oma silmaringi avardada, siis siin on mõned II kvartali sündmused, mida tasub kaaluda:

  • Ostuarvete halduse parim praktika – Telema eFlow veebiseminar – 15. aprillil

Teeme algust Telema eFlow veebiseminaride sarjaga. Esimene seminar võtab luubi alla kuluarvete efektiivse haldamise. Vaatame, millised maailma parimatest praktikatest sobivad ka Eesti keskkonnas ning kuidas neid Telema eFlow’d kasutades enda kasuks tööle rakendada. Kui olete huvitatud kiiremast, lihtsamast ja läbipaistvamast ostuarvete käsitlemisest, siis registreeruge siin. 

  • Pärnu Tarneahelakonverents 18.–19. mail 

Iga-aastasele Pärnu Tarneahelakonverentsile on tänavu registreerunud juba enam kui 250 osalejat. Seekord tulemuste mõõtmisele ja võtmemõõdikutele keskenduva programmi on programmijuhina aidanud kokku panna meie tegevjuht Hele Hammer. Muuhulgas on kiirematel registreerujatel konverentsi raames võimalik osaleda ka Telema tiimi poolt läbiviidavas legendaarses tarneahela töötoas MIT beergame. Üritus tõlgitakse inglise keelde – kutsuge kaasa oma ingliskeelsed kolleegid! Koodiga “Telema” saate oma pileti 10% soodsamalt. Lisateavet leiate siit.

  • Äripäeva jaekaubanduse seminar – 10. juunil

Üritus keskendub hinnakujundusele, müügipsühholoogiale, samuti tarbija harimisele ja seeläbi müügi suurendamisele. Seminarile on oodatud tootjate ja hulgikaupmeeste müügimeeskonnad, ettevõtete juhid, jaekettide ostuinimesed ja juhid. Koodiga “Telema” saate oma pileti 10% soodsamalt. 

  • EDI Läti ja Leedu ERP ettevõtetele (inglise keeles) – 07. aprillil LOE LÄHEMALT SIIT