Telemaga 10% soodsamalt Pärnu Tarneahela- konverentsile!

Uudised

Telemaga 10% soodsamalt Pärnu Tarneahela- konverentsile!

Kutsume kõiki osalema 9.-10. septembril toimuval Pärnu Tarneahelakonverentsil “Mõõdame!”

Seekord tulemuste mõõtmisele ja võtmemõõdikutele keskenduva programmi on programmijuhina aidanud kokku panna meie tegevjuht Hele Hammer. 

Muuhulgas on kiirematel registreerujatel konverentsi raames võimalik osaleda ka Telema tiimi poolt läbiviidavas legendaarses tarneahela töötoas MIT beergame.

Mida ei mõõda, seda ei juhi“ ja „mida mõõdad, seda saad“!

Tänavusel konverentsil mõõdame tarneahela osasid: ostujuhtimist, tootmiskorraldust ja logistikat. Mõõdame ka e-kaubandust ja tarneahelat tervikuna. Räägime mõõdikute valimisest ja eesmärgistamisest, mõõtmise abivahenditest ja mõõdikute seosest motivatsiooniga. Toome igas valdkonnas Sinuni suure pildi ehk parima praktika ja kuulame ettevõtete kogemuslugusid. Kuuleme ka seda, kuidas on mõõdikud ajas muutunud ja kuidas on mõõdetud vale asja või jäetud oluline üldse mõõtmata.

Kahepäevane Eesti suurim tarneahelakonverents toob kokku üle 270 (vaata nimekirja) tarneahelaga seotud eksperti, juhti ja otsustajat, et kuulata põnevaid ja kasulikke ettekandeid ning vahetada mõtteid kolleegidega teistest ettevõtetest. Laval ja saalis on osalejaid kaubandus-, tööstus- ja logistikasektorist, aga mitte ainult.

Tasub teada: 

  •       too konverentsile kogu meeskond – nii toetad sünergiat ja arendad tiimitunnetust; 
  •       kutsu kaasa ka inglise keelt kõnelevad kolleegid või partnerid teistest riikidest, sest konverentsi töökeeled on eesti ja inglise keel sünkroontõlkega;
  •       tegemist on hübriidkonverentsiga, mida on võimalik jälgida ka veebis – eesti ja inglise keeles.

LOE lisaks:

Sooduskood “TELEMA” -10% konverentsi piletihinnast kehtib kuni 3.09. k.a

Registreeri siin vormis. Enne tasumist sisesta ostukorvis sooduskood „TELEMA“

Juba registreerunuid ümber vormistada ei saa.

Kohtumiseni Pärnus!

 

Hele Hammer

Telema juhataja