Sanitex liitus Telema EDI võrgustikuga

EDI, Uudised

Sanitex liitus Telema EDI võrgustikuga

Oktoobris lisandus Telema kliendiportfelli nii Eestis, Lätis kui Leedus Sanitex, kes on üks suurimaid hulgimüügi-, distributsiooni- ja logistikaettevõtte Baltikumis. Telema võrgustik ühendab omavahel rohkem kui 4000 kauplust ja 1000 tarnijat.

“Meie eesmärk on info liikumine tarneahelas automatiseerida. Selleks oleme oma äripartneritega vastavaid ühendusi loonud nii ise kui ka kasutanud EDI operaatorite teenust. Koostöö Telemaga võimaldab meil mugavalt läbi ühe turvalise kanali ühenduda sadada poodide ja tarnijatega,” kommenteerib Sanitex Grupi IT-juht Saulius Adamauskas.

Telema tegevjuhi Hele Hammeri sõnul on kliendid Sanitexi liitumist oodanud juba ammu. “Paljud jaeketid on maininud Sanitexi kui üht oluliseimat kaubanduspartnerit, kellega soovitakse e-dokumente vahetada,” märgib Hammer. “Teame, et Sanitex väärtustab usaldusväärset EDI ühendust. Seega saame uhkusega öelda, et meie teenuste kättesaadavus on käesoleval aastal 99,99%,” lisas ta.

Sanitex liitus Telema EDI võrgustikuga nii ostja kui müüjana. Elektrooniliselt vahetatakse nii ostu- kui müügiarveid ja -tellimusi. Konkreetsed dokumendid, mida elektroonselt vahetama asutakse, lepitakse kahepoolselt kokku iga äripartneriga eraldi.

 

Lisainfo:

SANITEX on Leedu ja Läti suurim hulgimüügi-, distributsiooni ja logistikaettevõte, mis tegutseb ka Eestis ning Poolas (Bevgroup). Sanitex teeb koostööd rohkem kui 500 tootajaga, pakkudes ligi 43 000 tootenime ning teenindades Baltimaades vahetult enam kui 32 000 klienti. Lisaks Sanitexi hulgimüügile kuuluvad Sanitex Gruppi ka PROMO Food Service, PROMO Cash&Carry ja Officeday ketid ning logistikaettevõte Baltic Logistics Solutions.

TELEMA on Baltikumi suurim EDI ja e-arvete operaator, kes pakub lahendusi e-dokumentide vahetamiseks äripartnerite vahel. Edastame kaubandus- ja kuludokumente (tellimused, arved, saatelehed jpt) ja töötleme neid vastavalt ärireeglitele. Meie süsteemis on üle 4000 poe ja üle 1000 tarnija, kes vahetavad aastas rohkem kui 15 miljonit dokumenti. Kuigi Telema põhiturg on Baltikumis, kasutatakse meie teenust kokku 34 riigis.