Agrochema vähendas 6 kuuga EDI abil oluliselt vigu

EDI, EDI Supplier kliendilood, Kliendilood, Uudised

Agrochema vähendas 6 kuuga EDI abil oluliselt vigu

Leedu turuliider Agrochema UAB pakub tõhusaid taimekaitsevahendeid. Vajadus EDI lahenduse järele tekkis tellimuste arvu üha kiirenevast kasvust. “Tellimuste ja arvete menetlemine käsitsi on ebapraktiline  ja tekitab palju vigu,” nendib Darius Dambrauskas, ettevõtte kaubandusosakonna juht.

Ettevõte teeb koostööd paljude Leedu põllumajandustootjatega ning müüb oma tooteid suurtes jaekettides Leedus ja Lätis.  Kaupa tarnitakse ligikaudu sajasse müügipunkti, mille tulemusena väljastatakse iga kuu ca 500 müügiarvet.

Intervjueerisime  ettevõtte kaubandusosakonna juhti, Darius Dambrauskast.  Dambrauskas seletab: “Vajadus EDI lahenduse järele tekkis suure hulga tellimuste haldamisest. Taolise töö tegemine käsitsi on ebapraktiline ja tihti tekivad vead. Ja kuigi veel on vara välja tuua EDI kõiki kasutegureid, saame kinnitada, et vigade arv tellimuste haldamisel pärast EDI kasutuselevõtmist kahanenud märgatavalt.”

Dambrauskas kommenteeris ka valikuprotsessi: “Olime kursis, et turul on mitmeid EDI teenuse pakkujaid. Kõige usaldusväärsemaks partneriks pidasime Telemat ning seda tagasiside põhjal, mille kogusime mitmelt ettevõttelt valiku faasis. Juurutamine läks tõesti sujuvalt.  Telema IT projektijuht Juozas Andriuškevičius koos Go-ERP UAB, meie MS Dynamics Axapta teenusepakkujaga, lahendasid ettetulnud väljakutsed juurutuse käigus sujuvalt. Oleme pidevalt saanud  professionaalset abi ning nõu,” jätkas Darius Dambrauskas.

Lähitulevikus on plaanis ühendada meie EDI võrgustikku ka Ermitažas, et seda veelgi laiendada. Soovitan teistelegi Telemat kui professionaalset ja usaldusväärset EDI partnerit,” lõpetas Darius Dambrauskas.

 

Agrochemal on Balti riikides 29-aastane kogemus. Kolm ettevõtet – Agrochema UAB, Agrochema Latvia SIA ja Agrochema Eesti OÜ – moodustavad Agrochema ettevõtete grupi. Grupis on kokku 375 töötajat ning selle konsolideeritud käive 2021. aastal oli 315 miljonit eurot. Agrochema grupp kuulub omakorda kontserni Achemos grupė, mis ühendab endas rohkem kui 40 ettevõtet Leedus, Lätis, Eestis, Poolas, Saksamaal, Prantsusmaal, Belgias, Soomes ja Rootsis. 

 

Leia rohkem infot teenuse kasudest ja juurutusest EDI Supplier lehelt.