Excellent Business Solutions pakub Standard Books äritarkvaras integreeritud EDI

Uudised

Excellent Business Solutions pakub Standard Books äritarkvaras integreeritud EDI

Sellel nädalal allkirjastas Telema partnerlepingu Standard Books äritarkvara arendajaga Excellent Business Solution Eesti AS. Standard Books kasutajate jaoks on nüüd EDI teenuste kasutuselevõtt senisest palju kiirem ja mugavam.

Telema EDI mooduli abil saavad Standard Books kasutajad otse oma äritarkvaras vastu võtta elektroonseid tellimusi, vastuvõtukinnitusi ja tagastusteateid ning ühtlasi saata e-arveid ja saatelehti. Moodul on iseaktiveeritav, mis tähendab, et pärast Telemaga lepingu sõlmimist on kasutajal võimalik moodul saadud võtme abil oma tarkvaras ise aktiveerida.

Excellent Business Solutions Eesti arendusdirektori Sven Karuse sõnul on Telema juba aastaid olnud teenäitajaks selle osas, missugune võiks olla tänapäevane suhtlus ostjate ja tarnijate vahel. “Kuna enamik suuri jaekaupluste kette soovivad tarnijatel just elektroonilist dokumendivahetust, on Telema tugi kõikide Eesti majandustarkvara pakkujate jaoks vältimatu. Lisaks sellele, et koostöö Telemaga aitab meie klientidel e-dokumendivahetust kiiremini käivitada, vähendab see ka meie enda halduskoormust teenusepakkujana,” rääkis Karuse.

Kokku on Telemal Baltikumis nüüd 35 sertifiseeritud partnerit, mille tarkvarade kasutajad saavad EDI-võrgustiku kaudu elektroonilisi dokumente vahetada rohkem kui 4000 kaupluse ning 1000 tarnijaga.

Excellent Business Solutions Eesti AS on pilvepõhiste äritarkvarade Standard Books ja Standard ERP arendaja ja HansaWorldi ainuesindaja Eestis. Enam kui 15 aasta jooksul on Excellent loonud lahendusi rohkem kui 20 000 Eesti ettevõttele.