Koelner Vilnius vähendas EDI abil vigu 99% võrra

EDI, EDI Supplier kliendilood, Kliendilood, Uudised

Koelner Vilnius vähendas EDI abil vigu 99% võrra

Tootja Koelner Vilnius pärjatud kinnitusmaterjale leiab kaubamärkide Rawlplug ja Koelner all enamikust Leedu ehitusmaterjalide kauplustest. Ettevõte teeb koostööd enam kui 300 äripartneriga ja tarnib otse kaupa 100 müügikohta üle Baltimaade. Koelner Vilnius käsitleb igakuiselt märkimisväärses koguses tehingudokumente, väljastades muuhulgas umbes 900 müügiarvet.

Telemaga alustas ettevõte koostööd 2020. aasta suvel, käivitades EDI- dokumendivahetuse jaeketi Moki veži 25 kauplusega.

Direktor Darius Šiliauskas kommenteerib: “Kohe, kui koostöö Telemaga algas, märkasid töötajad oma tööjõudluse olulist kasvu. Enne automatiseerimist oldi hädas tellimuste ja arvete käsitlemisega, kuna partnerite majandus- ja laotarkvaras kasutatavad tootekoodid, nimed ja mõõtühikud olid sageli erinevad. Pidime neid kontrollima ja parandama käsitsi, kaotades väärtuslikku aega. Nüüd liiguvad kaubandusdokumendid meie majandustarkvara Rivilė ja partnerite programmide vahel turvaliselt EDI teel.”

Koelner Vilniuse emaettevõte Rawlplug SA Grupp keskendub oma toodete tippkvaliteedile. Sellepärast võitegi Rawlplugi tooteid kohata “taevatrepil” – maailma kõrgeima hoone Burj Khalifa liftides. Või isegi veel suuremates kõrgustes – Marsi pinda uurivas kulguris Curiosity.

Darius Šiliauskas jätkab: “Suurepärast kvaliteeti ei õnnestu tagada, ilma et muudaks üha tõhusamaks ettevõttesiseseid protsesse. Seetõttu võtsimegi kasutusele Telema EDI-teenuse. Telema EDI on aidanud meil vähendada inimlikke vigu 99% ja suurendada tellimuste ning arvete töötlemise kiirust enam kui 50% võrra. Olen veendunud, et EDI peaks kasutama iga kliendiga, kellega vahetame kuus vähemalt 50 tellimust ja arvet.”

1919. aastal Ühendkuningriigis loodud kaubamärk Rawlplug on turuliides Kesk-, Lõuna- ja Ida-Euroopas. Leedu filiaalis Koelner Vilnius on praegu palgal 16 kvalifitseeritud töötajat ja firma aastakäive on kolm miljonit eurot.

Lisateavet toote EDISupplier kohta leiate siit.