Kreisel Vilnius – EDI tagab tippkvaliteedi

EDI, EDI Supplier kliendilood, Kliendilood, Uudised

Kreisel Vilnius – EDI tagab tippkvaliteedi

2019. aasta oli Saksa ehitussegude tootja Kreiseli Leedu esindusele märgilise tähendusega. Ettevõte läks üle elektroonilisele dokumendivahetusele (EDI), mis oli oluline samm, et toetada tootja tipptasemel kvaliteedistandardeid. 

Kreisel toodabon viimistlusmaterjale renoveerimiseks, laiendus- ja sisetöödeks. Tootja peab oma konkurentsieeliseks kõrget kvaliteeti nii toodete kui ka teenuste osas. 2019. aastal hakkas  Kreisel Vilnius oma tarneahela automatiseerimisel kasutama Telema EDI teenuseid. 

Ettevõtte turundusjuht Marius Šimkus kommenteerib: “Ehitusmaterjalide äris on toodete ja teenuste kõrge kvaliteet üks trumpkaartidest. Kreiseli kaubamärk on turul tuntud nii kvaliteetsete toodete kui ka tasemel teeninduse poolest. Positsiooni hoidmiseks järgime pidevalt maailma parimaid praktikaid ja viime sisse uuendusi. Oleme kindlad, et Telema EDI võimaldab meil pakkuda kõrge kvaliteediga teenust oma klientidele.”

Kreisel otsustas Telema EDI teenuste abil automatiseerida sissetulevate tellimuste protsessi, sest jaekettide tellimuste maht kasvas väga kiiresti. Nüüd jõuavad 69 kaupluse ostutellimused e-dokumentidena otse Kreiseli majandustarkvarasse Euro Skaita ja keegi ei pea neid käsitsi sisestama. Vaid poole aastaga on e-dokumentide kogumaht kahekordistunud ning ettevõte on lahendusega igati rahul. 

Marius Šimkus jätkab: “Kogu meie tarneprotsess on viidud uuele tasemele. Kui tellimustel esineb artiklite või hindade osas mistahes erinevusi, annab süsteem sellest kohe märku. EDI on vähendanud tegevuskulusid mitte ainult Kreiselil, vaid  ka meie klientidel. Kõigle neile, kes alles kaaluvad EDI kasutuselevõttu, soovitan soojalt Telema lahendust.”

UAB “Kreisel Vilnius” kuulub tuntud ehitusmaterjale tootvasse  kontserni  FIXIT GRUPPE. Kreisel alustas oma tegevust Leedu turul aastal 1995, olles üks esimesi ehituslike kuivsegude tootjaid. Firma tooteportfell on aastatega jõudsalt kasvanud – mõnest tootest on saanud mitmeid kümneid tooteid sisaldav lai sortiment.  Kõik tooted on välja töötatud Kreiseli laborites ning vastavad kõrgetele EL-is kehtivatele standarditele. Lisaks pakub Kreisel oma klientidele põhjalikku nõustamist, tootekoolitusi ja konverentse koostöös teadusasutustega.