Wolf Group: EDI loob aega tähendusrikkamaks tööks

EDI, EDI Supplier kliendilood, Kliendilood, Uudised

Wolf Group: EDI loob aega tähendusrikkamaks tööks

Wolf Group LT on EDI (elektrooniline andmevahetus) maailmaga juba tuttav. Endise nimega Krimeltė, on nad Telema võrgustikku kuulunud juba 2009. aastast. Pideva äritegevuse kasvuga suureneb ka EDI pakutav väärtus.

 

Aastatega on see ehituskaupade ettevõte järk-järgult kasvanud. Müües rohkem kui 550 kliendile, ulatus 2021. aastal Wolf Group käive 10,5 miljoni euroni. Ärimahu suurenemine peegeldub ka dokumentide mahu kasvus. Wolf-i suured jaekettidest kliendid kasutavad kõik Telema EDI teenuseid, nende seas Makveža, Lemora, Kesko Senukai, Bikuvos prekyba ja Dauniškio prekyba. Ligikaudu 25% kõikidest dokumentidest liiguvad läbi EDI

 

EDI lihtsustab protsessi

Kazimieras Motiekaitis, Wolf Group LT peadirektor jagab oma mõtteid:“Käibe kasvuga suurenes ka dokumentide haldamisega seotud tööde maht, mistõttu oli EDI lahendus vältimatu. Me arendame ettevõtte tööd ja protsesse pidevalt. EDI loob aega tähendusrikkamaks tööks kolleegidele, kes tegelevad tellimuste sisestamisega süsteemi või arvete saatmisega.”

EDI ühendus klientidega lihtsustab müügiprotsesse mõlema osapoole jaoks. Seda nii tellimust esitades kui ka laos tooteid vastu võttes. EDI vähendab inimtekkelisi vigu ja töö muutub palju efektiivsemaks ning kiiremaks,” lisab Kazimieras Motiekaitis.

Küsides Wolf Group tulevikuplaanide kohta, vastab peadirektor:”Kahjuks on meil veel mitmeid kliente, kes ei kasuta EDI võimalusi. Siiski liiguvad kõik EDI kasutuse poole, mõned neist kiiremini kui teised. Ma usun, et lähitulevikus liigub ligi 80% müügi dokumentidest läbi EDI.”

 

Professionaalne juurutus

“Telema on kindlasti üks Baltikumi juhtivaid EDI teenuse pakkujaid. Aktiveerimise protsess on selge, järjepidev ja suhteliselt kiire. Näeme, et Telema meeskond on aastate jooksul kogunud palju oskuseid ja teadmisi. Seetõttu julgen soovitada Telema teenuseid ka meie äripartneritele. Pärast EDI juurutust on nad üllatunud, kui palju aega see kokku hoiab, et keskenduda teistele olulistematele ülesannetele,” võtab Kazimieras Motiekaitis jutu kokku. 

 

Rohkem Wolf Groupist

Wolf Group on pühendunud inimeste elukvaliteedi parandamisele pakkudes ohutuid, energiasäästlikke ja keskkonnasõbralikke ehituslahendusi. Olles juhtiv ehituskeemia ja süsteemide tootja Euroopas, kuulub ka PENOSIL bränd Wolf Groupi alla. Grupi enda müügiettevõtted tegutsevad Lätis, Eestis, Hispaanias, Venemaal, Prantsusmaal, Ukrainas, Rumeenias, Portugalis ja Suurbritannias. Wolf Groupi ekspordivõrgustik hõlmab enam kui 70 riiki. 2021. aastal oli grupi tulu 139 miljonit eurot. 

 

Loe rohkem Telema EDI Supplier lahenduse kohta siit.