Sortimendipakkumine valmib vähem kui 5 minutiga!

PDS, Uudised

Sortimendipakkumine valmib vähem kui 5 minutiga!

Suured jaeketid nagu Selver, Rimi ja Maxima müüvad tarbijatele kümneid tuhandeid tooteid. Nii suure mahu tooteandmete haldamiseks on ketid loonud hulga reegleid ja nõudeid. See paneb keerulisse olukorda tarnijad, kes peavad esitama samu andmeid mitmes veidi erinevas versioonis. Andmete käsitsi kopeerimine ühest Exceli tabelist teise on tüütu ja ajamahukas. Telema pakub aega säästvat lahendust.

Telema PDS kogub kõik tarnija tooteandmed ühte kesksesse baasi. Kogu teabe hoidmisel ühes kohas on mitmeid eeliseid. Tooteandmed on terviklikud, täpsed ja hõlpsasti kättesaadavad – valmis kasutamiseks nii ettevõtte siseselt kui ka väljaspool.

Kui tarnija on tooteandmed sisestanud Telema PDS-i, saab ta kohe veenduda, kas need vastavad iga jaemüüja nõuetele. Telema on kaardistanud erinevate jaemüüjate sortimendimallid tooterühmade kaupa. Näiteks pagarile ei kuva süsteem neid andmevälju, mida peavad täitma veini või lihatoodete tarnijad. Kuid loogikavead süsteemis märkamata ei jää. Telema lahendus juhib kohe tähelepanu, kui toote välimine karp on väiksem kui sisepakend või kui netokaal on suurem brutokaalust jne.

Kui andmed on üles laaditud, kontrollitud ja vajadusel täiendatud, sujub kampaania- või sortimendipakkumiste tegemine lihtsalt nagu lapsemäng: 

 

  1. Valige jaemüüja, kellele soovite koostada pakkumise. Kas see on kampaania- või sortimendipakkumine? Telema PDS-i veebiportaalis saate valiku teha vaid ühe klõpsuga.
  2. Märkige pakkumisse lisatavad tooted. Telema pakub võimekaid filtreid ja andmete sortimist. Isegi saja tootega korraga töötamine on lihtne.
  3. Viimane samm – ülevaade. Kui olete rahul, tehke andmete eksportimiseks ja jaemüüjale saatmiseks veel üks klõps. Kiire, sujuv ja mugav.

 

Enam ei pea te otsima uusimat jaemüüja sortimenditabelit, kopeerima andmeid mitmest allikast, kontrollima kohustuslikke veerge ega teisendama ühikuid. Ja mis kõige olulisem – seda kõike pole vaja teha käsitsi, kulutades tunde ainult mõne tabeli ettevalmistamiseks ja saatmiseks.

Kui soovite koostada kampaania- või sortimendipakkumisi vähem kui 5 minutiga, võtke meiega ühendust. Veenduge ise, et üks tüütu protsess saab olla lihtne ja kiire.