Telema PDS – 7 põhifunktsiooni

PDS, Uudised

Telema PDS – 7 põhifunktsiooni

Telema PDS (Product Data Sync) on lahendus, mis võimaldab tootjatel, tarnijatel ja hulgimüüjatel luua, salvestada, rikastada ja jagada tooteandmeid jaemüüjatega ning seda kõike ühes andmebaasis. Kuid kuidas see süsteem täpselt töötab? Toome teieni seitse kõige kasulikumat põhifunktsiooni:

  • Looge, salvestage ja rikastage tooteandmeid

Praktiline tootekaardi vorm aitab andmebaasi sisestada uusi tooteid.  Toodete loendivaates saab muudatusi teha hulgi, mis on eriti tõhus. Süsteemis olevad vormid sisaldavad kõiki jaemüüjate uusimaid nõudeid ja kategooriad. Kõik andmetes tehtavad muudatused registreeritakse logis, muutes andmehalduse turvaliseks ning ennetades väärkasutuse võimalusi.

  • Jagage oma tooteandmeid jaemüüjatega

Uute toodete sissemüük või kampaaniate korraldamine jaekettides on vaid hiireklõpsu kaugusel. Telema PDS teab kõigi Baltimaade suuremate jaemüüjate nõudeid tooteandmete osas ning pakub vastavaid vorme.

  • Kasutage andmete valideerimist ja ühikute teisendamist

Erinevate jaemüüjate muutuvate nõuetega pidev kursisolek võib olla kurnav. Telema PDS aitab tooteandmeid valideerida ja teisendada, vastavalt iga jaemüüja konkreetsetele nõuetele.

  • Võtke kasutusele tooteandmete versioonid

Telema PDS-is saate säilitada tooteandmete mitut versiooni. Kui üks tooteandmete versioon on avalik, saate samal ajal teises versioonis täiendusi teha. Versioonide võrdlemise funktsioon aitab andmete erinevusi kiiresti tuvastada.

  • Vaadake pakkumiste ajalugu

Telema PDS registreerib alati kõigi tooteandmete ekspordi. See annab teile täieliku ülevaate, millal, kellele ja millise hinnaga olete oma tooteid pakkunud ning milliste jaekettide sortimendis need parasjagu on.

  • Ärge magage maha kampaaniaperioode ega sortimendi laiendamise “aknaid”

Tihe koostöö kõigi peamiste jaemüüjatega tagab, et Telema PDS kuvab teavet kaupluste sortimendi laiendamise ja kampaaniaperioodide kalendreid. Nii saate oma toodete ja kampaaniate pakkumisi veelgi tõhusamalt hallata.

  • Looge oma andmete kullafond – koguge kõik tooteandmed Telema PDS-i

Koguge kõik erinevates tabelites, majandustarkvaras või mujal hoitavad tooteandmed Telema PDS-i, et luua üks ja keskne andmete kullafond. Sinna koondatud andmeid ei pea enam erinevate andmebaaside ja tabelite vahel kopeerima ning need püsivad terviklikud ning täpsed.

 

Kokkuvõtteks: Telema PDS tagab, et teie tooteandmed on alati ajakohased ning vastavad jaemüüjate viimastele nõuetele.